Патронат на нашата градинка

Денес го одбележавме патронатот на нашата градинка. Децата проследија анимирана презентација во придружба на химната на нашата градинка и се запознаа со животот на народниот херој Орце Николов. Воедно преку ликовни творби и куклена претстава научија за неговото дело.

Фотографиите и видеата можете да ги погледнете на следниот линк: