Зоолошка градина

Зоолошката градина секогаш интересна тема која децата многу ја сакаат. Ја изградивме и научивме за животните во неа, ги слушавме звуците, ги цртавме сенките и отидовме на сафари.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: