Рециклирај и донирај

Нашата градинка со донирање на масло за рециклирање учествуваше во еко-хуманитарниот проект „Рециклирај и донирај“. Овој проект се спроведува од страна на компанијата Суниленс ДООЕЛ Скопје и Здружението на граѓани за помош на бездомници и социјално загрозени семејства и поединци Љубезност.