Видови професии

Што сакам да бидам кога ќе пораснам? Кој се грижи за нашето здравје и здравјето на животните? Јас сум кројач, еден ден јас ќе бидам музичар, сакам да бидам учителка, чевлар и кројач... Еден мал дел од детските желби за идната професија.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: