Ликовни уметници и спортисти

Денес децата беа ликовни уметници и спортисти, едни од нивните најомилени професии и учествуваа во интересни креативни активности покажувајќи ја својата фантазија.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: