Сакам да бидам...

Сакам да бидам уметник, манекенка, балерина, спортист... Весело и забавно со многу радост децата го поминаа денешниот ден, учејќи за различните занаети и професии на луѓето.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: