Професии

Детската креативност и имагинативност во денешните активности го исполнија прекрасно поминатиот ден. Децата се запознаа со интересни професии и беа музичари, спортисти, модни креатори, уметници.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: