Пролетен дожд

Пролетните дождови еве ги доагаат,
со нив цвекињата разнобојни цутат.
Преку ликовни творби и песни го повикавме пролетниот дожд и го разбудивме развигорчето.
 
Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: