Еко патрола

Кога зраците од сонцето минуваат низ капките од дожд, се појавува обоен лак на хоризонтот што се вика виножито. Децата ги насликаа боите на виножитото, и беа во Еко Патрола каде учеа за чистат средина и каде се фрла отпадот.
 
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: