Ран зеленчук

Со будење на природата во пролет, се буди и зеленчукот кој изобилува со многу витамини и минерали а тоа е лукчето, кромидчето, спанаќот, марулата, роквицата. Децата се стекнаа со сознанија за раниот зеленчук кој го има во пролет.
 
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: