Светски ден на книгата

Денеска 23 ти Април е светски ден на книгата, таа е врска меѓу минатото и иднината. Наша желба е да ја прославиме книгата заедно со нашите деца.
Од најмала возраст децата се дружат, ја негуваат и грижливо се однесуваат кон најверниот пријател – КНИГАТА.
 
Фотографиите и видеата можете да ги погледнете на следниот линк: