Пожарникари

По повод 4ти Мај е меѓународен ден на Пожарникарите децата од нашата градинка беа во посета на Противпожарната бригада - Карпош, каде службените лица им ја покажаа нивната интересна опрема, возила и начинот на работа. Многу интересна професија која децата со интерес ја проследија.
 
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: