Сообраќај

Автомобили, автобуси, брзаат секој ден
Колони гужви почесто, се повеќе на ден.
Пешаци, семафори, улици и знаци
Се е тоа едно знај, тоа е СООБРАЌАЈ.
 
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: