Сообраќај

Во нашата градинка е секогаш забавно. Денес децата се запознаа со сообраќајните знаци, пешачка патека, сообраќаен полигон и ги цртаа своите велосипеди и тротинети.
 
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: