Прошетка во вселената

„Вселената е како море, низ неа се плови,
само место рипчиња - ѕвездички се ловат.
Ако патем сретнеш нешто големо како рид
тоа е планета, а не е океански кит.“
 
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: