Рано овошје

“За добар ден и мирен сон
Јаготка и цреша да се касне,
Румени обравчиња ке имаме
Секој голем ке си порасне“
Цртавме, боевме и учевме за раното овошје (јаготка и цреша), и направивме вкусна торта која децата со задоволство си ја изедоа.
 
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: