Диносауруси

Активност:

„Изработка на капи “ - (соработка со родители)

„Дино, дино... диносаурс “ - (ритмичка игра)

Крајот го краси делото!

Родителите од групата Пчелки објект Карпош 3, секогаш расположени за прекрасна и беспрекорна соработка.

Ви благодариме од срце за изработките и трудот кој го вложивте заедно со дечињата.

Уживајте во видеото кое со многу љубов го подготвивме за Вас.