Ден на велосипедот

Ајде сите на велосипед
Ке биде добро за цел свет,
Велосипедот зад себе не остава чад,
Ќе има чист воздух и незагаден град.
Денес го одбележавме Светскиот ден на Велосипедот - 3 ти Јуни.
 
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: