Диносауруси

Групите Пчелки и Јаболчиња од објект Карпош 3 во текот на целата година се запознаваа, откриваа и учеа за различните диносауруси, беа палеонтолози и истражувачи, а сето тоа проследено со голема љубопитност и возбуда.