Летна облека

Летото е пред нас а со него и топлото време кога сите сакаме да се облекуваме што е можно попријатно. Сите го сакаме летото кога ги облекуваме омилените фустанчиња, маици на кратки ракави, кратките бермуди а најмногу сандалите и шарените апостолки.
 
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: