Јас сум среќно прваче К-3

Децата од големата група „Пеперутки“ објект Карпош 3 беа дел од нас цели 5 години. Растеа и се дружеа со нивните другарчиња и воспитниот тим, и сега се подготвени да започнат со нови авантури.
Ви посакуваме многу среќа и успех!
„Пеперутки со крилца летаат, во градинката наша љубопитно слетаа.
Утринска насмевка на лице штом се роди, време е деца на училиште да се оди.
Летајте пеперутки мили, полетајте кон Сонцето со новите сили.
Стекнувајте знаења сакајте се и другарувајте, за најубав свет сонувајте“