Ден на Олимпијадата

Со креативни, натпреварувачки и забавни игри ги започнавме летните Олимписките игри во нашата градинка и го одбележавме денот на Олимпијадата, кој има за цел поттикнување и промовирање на спортските активности.
 
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: