Светски ден на чоколадата

Денес децата беа во светот на чоколадите одбележувајќи го Светскиот ден на чоколадата, научија интересни податоци за ова слатко задоволство и уживаа во вкусот на подготвеното какао.
 
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: