Вежби за рамни стапала

Уште од најрана возраст кај децата се појавуваат деформитети кој доколку се откријат на време ќе се спречи нивната прогресија. Проследете ги практичните вежбите за рамни стапала подготвени од педагогот по физичко воспитување.

Презентацијата може да ја погледнете на следниот линк: