Водени лудории

Што е забава без балони и водени лудории. Така и децата од градинката се радуваа правејќи балони од сапуница и се забавуваа играјки со вода.
Ја развиваа и креативноста цртајки прекрасни цртежи.
 
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: