Патот на лебот

Во текот на оваа недела децата преку интересни активности се запознаа со житото и патот на лебот, а научија и да прават леб. Исто така го искористија убавото време за забавните игри во дворот на градинката.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: