Меѓународен ден без автомобили

Во нашата установа преку активности во градинскиот двор се одбележа МЕЃУНАРОДЕН ДЕН БЕЗ АВТОМОБИЛИ 22.09.2021 год.
Во склоп на одбележувањето децата од групата "Пеперутки" од објектот К2 учествуваа на манифестација "Движи се за здравје" организирана од Детски културен центар "Карпош".

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: