Бонтон правила во градинка

„Кажете дечиња што е тоа бонтон,
дали е голем слон или авион?
Кренете два прста кој сака да знае,
бонтон е убаво однесување“

Фотографиите и видеата можете да ги погледнете на следниот линк: