Рачиња си тријам, заби си мијам

„Рачиња си триеме, лице си миеме
ако сите сакаме мирно да спиеме.
Со паста и четка забите се мијат,
остатоци од храната за да не се кријат“

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: