СОН ЗА БЛЕСКАВА НАСМЕВКА

Дечињата од објектот Карпош 3, група „Бубамари“ денес имаа можност преку забавна презентација да се запознаа со градбата и функција на оралната празнина, правилната орална хигиена како и правилната исхрана и контрола на внес на шеќери.
Голема благодарност за соработката, подароците и прекрасно поминатиот ден со родителот, Г-ѓа Соња Андоноска - доктор по општа стоматологија.