Писмо од кралот

Насмевки, аплауз, смеа, музика и радост се слушаше насекаде, во дворот на нашата градинка. Прекрасна изведба на претставата „Писмо од кралот“ во изведба на групата Триангл, со која ја започнавме Детската недела.

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: