Светски ден на животните

Со многубројни креативни активности, денес во нашата градинка го одбележавме Светскиот ден на животните. По тој повод децата од групата „Пеперутки“, објект Карпош 2, ја посетија Зоолошката градина и присуствуваа на пуштање во употреба на првата интерактивна фонтана за донации.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: