Ликовен хепенинг

Секој заслужува насмевка. Забава во нашата градинка - ликовен хепенинг како еден од најомилените и најкреативните начини на изразување на децата. Овој пат темата е детска недела „Секој заслужува насмевка“.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: