Пирамида на исхрана

Здравата храна е храна која е полна со витамини и минерали, храна која ни дава доволно сила и енергија за целиот ден. Децата ја правеа пирамидата на здрава храна и разговаравме за нејзиното значење.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: