Светски ден на чисти раце

Подигнувањето на свесноста и разбирањето за важноста од редовно и темелно миење на рацете со сапун и вода, е порака на Светскиот ден на одржување хигиена на рацете кој се одбележува на 15 Октомври.

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: