Известување

Известување

Почитувани родители и соработници,
ЈОУДГ „Орце Николов " - Карпош
Ве известува дека од 11.03.2020 година (среда)  ќе го прекине воспитно- образовниот процес, како дел од мерките и активностите за превенција од ширењето на корона вирус.
Мерката е со траење од 14 дена, согласно со Одлуката на Владата на РСМ, а по препорака на комисијата за заразни болести.
Со почит,
Директор Надица Гировска