Здраво другарчиња

Здраво другарчиња

Здраво другарчиња и почитувани родители!
Ве известуваме дека нашата градинка утре започнува со работа по период од долго отсуство од заедничко дружење, учење, воспитување и играње. Време е повторно да сме во Нашата градинка, која вратите ширум ги отвара за Вас и за нас како вработени...