Ликовна изложба на детски цртеж

ПОЧИТУВАНИ РОДИТЕЛИ,

По повод новогодишните празници нашата градинка организира ликовна изложба на детски цртеж со цел да се дружиме, забавуваме и најдобрите да ги наградиме.
Изложбата ќе биде отворена за сите родители кои сакаат да ја посетат од 21.12.2021 година од 13 часот до 24.12.2021 година 15 часот.

ЈУОДГ „Орце Николов“


Интерен Оглас бр. 1/2020

Интерен Оглас бр. 1/2020


Известување за новогодишен базар за родители

Почитувани родители,

По повод новогодишните празници во дворот на градинката ќе се одржи Новогодишен базар, кој традиционално го организираме со цел собраните средства да ги донираме на оние кои им се најпотребни.

Поради актуелната ситуација со ковид 19 и протоколите оваа година настанот ќе биде поинаку организиран. Во текот на целиот ден (при прием и земање на децата) ќе можете да ги погледнете изложените изработки на поставените штандови во дворот на објектите и да земете учество.

#Дабидемехумани

Ви благодариме,

ЈУОДГ „Орце Николов” Карпош, Скопје


Здраво другарчиња

Здраво другарчиња и почитувани родители!
Ве известуваме дека нашата градинка утре започнува со работа по период од долго отсуство од заедничко дружење, учење, воспитување и играње. Време е повторно да сме во Нашата градинка, која вратите ширум ги отвара за Вас и за нас како вработени...

 


Страници